La începutul toamnei acestui an (2013), am decis împreună cu soţia mea Simina Nicula, să punem în practică un vis mai vechi: deschiderea unei pensiuni canine, unde proprietarii să-şi poată caza câinii pe perioada concediilor, pe durata stagiilor de dresaj, în cazul unor urgenţe etc. Bazându-ne pe experienţa acumulată de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate chinologică cât şi pe cunoştinţele de specialitate dobândite în cadrul Colegiului de Medicină Veterinară din cadrul U.S.A.M.V. Cluj-Napoca, în luna octombrie a acestui an (2013), am demarat lucrările de constucţie ale obiectivului: Pensiunea Canină von Bienenwald.

Pensiunea este localizată în comuna Luna de Jos, Judeţul Cluj, la circa 20Km de oraşul Cluj-Napoca. Spaţiul generos în care este amplasată pensiunea va permite câinilor să alerge liber sub atenta supraveghere a angajaţilor pensiunii , să facă plimbări în natură, să se joace cu ceilalţi câini cazaţi la pensiune etc. Estimăm că deschiderea oficială va avea loc în primăvara anului 2014.

Pensiunea canină von Bienenwald se doreşte a fi o alternativă viabilă, competentă şi responsabilă care să răspundă în mod profesionist tuturor nevoilor proprietarilor de câini. Transportul câinilor va fi asigurat, la cerere, de către angajaţii pensiunii. Pe măsură ce proiectul se va apropia de finalizare, vom reveni cu informaţii şi detalii privind regulamentele, activităţile şi ofertele Pensiunii Canine von Bienenwald.

Remus Nicula

Facebook Share Email This Print This