Femelele de ciobănesc german din Canisa von Bienenwald, reprezintă baza crescătoriei noastre. Ele provin din cele mai bune linii de sânge din Germania. Toate femelele din Canisa von Bienenwald sunt testate din punct de vedere al displaziilor, atât de cot, cât şi de şold, urmărind ca acestea sa fie sănătoase şi la rândul lor să reproducă pui sănătoşi, armonioşi şi frumoşi.

Femelele Canisei von Bienenwald participă la expoziţii de frumuseţe atât în ţară cât şi în străinătate, pentru a obţine dreptul de reproducţie şi sunt antrenate la şcoala de dresaj Dog Master. Femelele noastre cresc într-un mediu prietenos, primesc cea mai bună hrană, sunt atent îngrijite, antrenate şi iubite. Deşi sunt foarte protective cu stăpânii lor, sunt prietenoase cu musafirii Canisei von Bienenwald, extrem de jucăuşe, indiferent de vârsta pe care o au.

Suntem bucuroşi să vă avem ca oaspeţi pentru a cunoaşte femelele Canisei von Bienenwald!

Canisa von Bienenwald oferă pentru montă, masculi proveniţi din linii de sânge din Germania. Eforturile constante depuse în ultimii ani au fost răsplătite prin obţinerea unui rezultat extraordinar. Masculul Cupidon von Bienenwald, a obţinut anul acesta (2013), SG 36 la clasa juniori, la Campionatele Mondiale de Club de la Kassel, unde a concurat cu peste 150 de masculi, proveniţi din cele mai renumite şi de succes canise din întreaga lume.

Simina Nicula - Canisa Ciobanesc German von BienenwaldConsiderăm că secretul reuşitei şi al succesului unei canise îl reprezintă selectarea puilor care vor rămâne în canisă, de aceea facem tot ceea ce este posibil pentru ca puii de ciobănesc german din Canisa von Bienenwald să crească şi să se dezvolte în cel mai sănătos mediu. După ce trec prin toate etapele specifice vârstei: deparazitări, vaccinări etc., ei sunt examinaţi după vârsta de 5-6 luni şi din punctul de vedere al displaziei, prin efectuarea unor preteste. În continuare vor începe etapa de socializare şi vor lua parte la primele lecţii de dresaj, sperând că toate aceste etape vor sta la baza naşterii următorilor campioni ai Canisei von Bienenwald.

Masculi

Cupidon von Bienenwald

SG Cupidon von Bienenwald

Orbit von Bienenwald

Orbit von Bienenwald

Rocco von Bienenwald

SG(RO) Rocco von Bienenwald

Vector von Bienenwald

Vector von Bienenwald

Euro von Bienenwald

Euro von Bienenwald

Solo von Bienenwald

Solo von Bienenwald

Femele

Ocean von Bienenwald

Ocean von Bienenwald

Lara von Bienenwald

Lara von Bienenwald

Lanna von Bienenwald

V SG (RO) Lanna von Bienenwald

Degra von Bienenwald

Degra von Bienenwald

Dascha von Bienenwald

Dascha von Bienenwald

Extra von Bienenwald

Extra von Bienenwald

Ria von Bienenwald

SG Ria von Bienenwald

+

Lyra von Bienenwald

V SG138’10(BSZS) Lyra von Bienenwald

Rumba von Bienenwald

Rumba von Bienenwald

Gya von Haus Edmond

Gya von Haus Edmond

Easy von Bienenwald

Easy von Bienenwald

Tira vom Herthaus

Tira vom Herthaus

Indy von Bienenwald

Indy von Bienenwald

Gia von Bienenwald

Gia von Bienenwald