shadow

Canisa von Bienenwald acordă o importanţă deosebită caracterului, personalităţii, aptitudinilor şi frumuseţii exemplarelor canine produse. Datorita acestor aspecte Canisa von Bienenwald a colaborat de-a lungul anilor, cu mai multe şcoli de dresaj canin.

În 1998 cu ajutorul domnului instructor Călin Ciora am obţinul primul rezultat deosebit cu Bac von Oxalis promovând examenul SCH. I (examen complex prin care un câine adult trebuie sa treacă anumite probe, din care amintim: proba de urmă care constă în căutarea şi găsirea obiectelor, disciplină, aport peste obstacole şi proba de curaj).

Ria von BienenwaldÎn 2002 a urmat Ria von Bienenwald care la rândul ei a promovat examenul SCH. I, examen organizat la Arad.

În urmă cu mai mulţi ani, Canisa von Bienewald a început o colaborare fructuoasă cu una dintre cele mai renumite şcoli de dresaj din ţară Dog Master. Începând de la vârste fragede puii Canisei von Bienenwald încep un program de socializare şi predresaj, fiind evaluaţi de către specialiştii în dresaj canin Ciprian şi Vasile Cordoş. Amintim mai jos câteva rezultate obţinute în colaborare cu şcoala de dresaj canin Dog Master:

Lyra
von Bienenwald

V SG138'10(BSZS) Lyra von Bienenwald
BHIPO I, selecţie SV.
(proprietar Remus Nicula)

Dascha
von Bienenwald

Dascha von Bienenwald
BHIPO I, Kkl 1
(proprietar Remus Nicula)

Indy
von Bienenwald

Indy von Bienenwald
BHIPO I, Kkl 1
(proprietar Remus Nicula și Roland Reckerth)

Lanna
von Bienenwald

Lana von Bienenwald
BHIPO I, selecţie Ungaria
(proprietar Dan Mihancea)

Lara
von Bienenwald

Lara von Bienenwald
BHIPO I
(proprietar Remus Nicula)

Orbit
von Bienenwald

Orbit von Bienenwald
BHIPO I
(proprietar Ovidiu Brnar)

Cupidon
von Bienenwald

Cupidon von Bienenwald
BHIPO I, selecţie Ungaria
(proprietar Remus Nicula)

Dorim să mulţumim şi pe această cale şcolii de dresaj canin Dog Master, cu care sperăm să colaborăm în continuare, în vederea obţinerii unor rezultate deosebite.

Un alt criteriu care defineşte Canisa von Bienenwald este cel al frumuseţii exemplarelor canine. Pentru a putea aprecia corect şi obiectiv calitatea exemplarelor din Canisa von Bienenwald am participat la expoziţii canine desfăşurate în ţară dar mai ales în străinătate.

Primele participări la expoziţii au avut loc în urmă cu 20 de ani, iar de atunci până în prezent suntem mândri să spunem că avem un palmares impresionant de titluri obţinute cu mari eforturi, recompensate însă de satisfactii pe măsură.

Cupidon von Bienenwald

Participarea la expoziţii presupune prezenţa întregii echipe care se ocupă de prezentarea câinilor, iar pe aceasta cale dorim să mulţumim prietenilor Canisei von Bienenwald care ne sunt mereu alături.

În 2013, am avut cea mai mare satisfactie din partea lui Cupidon von Bienenwald, obţinând cea mai bună clasare a unui mascul născut în România, la Campionatele Mondiale de Club, Kassel, Germania.