Cupidon von Bienenwald V53 la Campionatele Mondiale de la Nürnberg!

Suntem foarte mândri de rezultatul obţinut de Cupidon von Bienenwald la Campionatul Mondial de la Nürnberg din acest an (Septembrie, 2014), V53. Pentru acei dintre dvs. care nu stiu, Cupidon von Bienenwald are 2 ani si 4 luni, este un câine foarte tânar care a muncit mult în acest an pentru a primi calificativul IPO 1. De asemenea, a obţinut clasări bune la expozitii canine din Germania şi Austria.

Cupidon von Bienenwald provine din VA Fulz di Zenevredo, SCHH3, Kkl 1 şi V SG138’10(BSZS) Lyra von Bienenwald, Kkl 1, două exemplare de ciobanesc german de excepţie, moştenind de la aceştia o “genetică” deosebită. Am amintit linia de reproducţie din dorinţa de a sublinia faptul că Cupidon este un mascul de ciobănesc german provenit din Canisa von Bienenwald, pe 3 generaţii, aceasta crescând valoarea rezultatului obţinut la Campionatele Mondiale.

Într-adevar, înaintea Campionatelor Mondiale am avut parte de un eveniment nefericit, neprevazut, care a pus sub semnul întrebării participarea noastră. Din fericire datorită prietenilor, mai mulţi şi mai hotărîţi decât ne-am imaginat, am reuşit până la urmă să participăm şi să obţinem un rezultat excepţional pentru un exemplar de ciobănesc german, provenit dintr-o canisă românească. Visul nostru de a avea un câine care să participe la Clasa Muncă (clasă care presupune o pregătire specială de durată) s-a împlinit, reuşind ca împreună cu echipa noastră să obţinem un rezultat de excepţie V 53.

Canisa von Bienenwald doreşte ca şi pe această cale să mulţumească tuturor celor care au ajutat la obţinerea acestei peformanţe. În speranţa că nu vom uita pe nimeni, dorim să aducem mulţumiri următorilor:

Ciprian Cordoş: “Cel mai tare dresor din lume!”, este cel care la pregătit şi instruit pe Cupidon von Bienenwald.Deşi a participat pentru prima data la un Campionat Mondial de Frumusete, a facut-o într-un mod extraordinar;
Kati Nagy: O prietenă de nădejde, o bună “handleriţă”, pe care ne putem baza la orice oră;
Rodica Chiorean: Mulţumim pentru sprijinul moral şi nu numai!
Gabor: Eşti un prieten adevărat!
Florin Deznan: Esti o persoană care ne încurajează si ne dă putere în permanenţă.
Roland: Esti deosebit şi sunt fericit să am un prieten ca tine;
Edi: Aprecierile tale ne dau putere să mergem mai departe;
Cristi Nicula: “Cupidon este parte din tine!” (fratele meu geaman, cu care ne înţelegem din priviri);
Sandu: Pentru toate telefoanele şi interesul acordat nouă;
Costin, Radu, Gina, Florin (Berilă) ş.a.: Mulţumim tuturor celor care şi printr-un simplu telefon ne-au incurajat!

Aprecierile venite din partea celor care au participat cu câinii lor la Clasa Muncă ne-au impresionat în mod deosebit, deoarece aceste persoane ştiu ce efort trebuie depus atât de oameni cît şi de câini, pentru a obţine rezultate notabile.